Ben jij horecaondernemer in Rotterdam en benieuwd hoe onze stad zich de komende jaren verder kan ontwikkelen op het gebied van horeca én hoe we de Rotterdamse horeca beter kunnen promoten? Kom dan naar de Kennis- en Netwerksessie Horeca op maandag 3 november en denk mee over hoe we Rotterdam als echte horecastad nóg sterker op de kaart kunnen zetten.
Tijdens deze tweede editie van de Kennis- en Netwerksessie staat de vraag centraal: Hoe zorgen we dat Rotterdam zich nog sterker profileert als horeca-stad? Met een nieuw gemeentebestuur op komst kijken we vooruit: wat betekent dat voor ondernemers en welke rol spelen promotie, samenwerking en innovatie?
De middag begint met een inloop van 14.30 tot 15.00 uur waar je onder het genot van koffie en thee alvast kunt kennismaken met andere deelnemers. Om 15.00 uur start het officiële programma met een panelgesprek dat vooruitblikt op de Rotterdamse horeca van de aankomende jaren. Hierna zullen enkele bijzondere lokale initiatieven delen hoe zij door samen te werken met elkaar mooie initiatieven hebben kunnen opzetten. Ook krijg je als ondernemer de kans om jouw ervaringen en ideeën te delen. We sluiten af met een act van Club Haug zelf en uiteraard een borrel.
Wethouder Robert Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur) zal samen met Kim Heinen (Manager Media Relations & Public Affairs bij Rotterdam Partners), Lisanne de Groot (Co-Owner Maassilo en Now&Wow Club, bestuurslid KHN afdeling Rotterdam) en Gijsbregt Brouwer (De Buik van Rotterdam) in gesprek gaan. Samen verkennen zij de toekomst van de Rotterdamse horeca en delen hun visie op groei en vernieuwing op het gebied van horeca.
Onder andere Michelle Wilderom van North Sea Round Town, Thomas Tournier en Joy Medina van Silbar en Lisa Seebregs van Pesca zullen meer vertellen over hoe hun idee en concept werkelijkheid werd en jou meenemen in hun verhaal.
Ook jij als horecaondernemer krijgt de kans om jouw ervaringen en ideeën te delen over hoe we Rotterdam als horeca-stad meer op de kaart kunnen zetten. Onder begeleiding van moderator Nychenda Fecunda krijgen aanwezigen de ruimte om hun ideeën, wensen en uitdagingen te bespreken. Hoe kunnen we gezamenlijk de Rotterdamse horeca beter promoten?
Deze bijeenkomst is dé kans om jouw stem te laten horen, nieuwe inzichten op te doen en verbinding te maken met collega’s en partners uit de stad. Of je nu een café runt, een restaurant hebt of betrokken bent bij evenementen of nachtcultuur: jouw bijdrage helpt mee aan een sterker en aantrekkelijker horecabeleid.